top of page

Klienti iedvesmo! Gatavo mūsu studijas kliente Gunda!

Omlete ar saplucinātu vītinātās gaļas šķēlīti. Salātos - rukola, avokado, lociņi un lobītas kaņepju sēklas. Pāri balzamiko krēms.


KAS NEPIECIEŠAMS?


- 1 - 3 olas omletei 1 personai (pēc izsalkuma sajūtas)

- Vītināta gaļas šķēle, ko ievietot pagatavotā omletē

- Rukola salātiem

- Lociņi

- 1/2 avokado

- Lobītas kaņepju sēklas

- Balzamiko krēms vai vienkārši balzamiko, ko pārliet pāri salātiem

- Sāls, pipari, garšvielas - pēc sajūtām


KAS JĀDARA?


Kā teica Gunda, "īsti nekāda gatavošana jau tur nav. Omleti katrs izcep pa savam - cits pievienojot pienu, cits ūdeni, man patīk paniņas. Salāti arī vienkārši šķīvī salikti kārtās. Rukola vai citi zaļumi apakšā, tad lieku virsū, ko vēlos jeb, kas tobrīd pieejams. Sāls, pipari, garšvielas. Balzamiko pāri un viss. Steidzīgajos darba dienu rītos arī ir gana aši."


Kad omlete gatava, ieliec tajā vītināto gaļas šķēlīti un liec uz šķīvja blakus salātiem!


Mēs varam tikai piekrist! Omlete būs brīnišķīgs olbaltumvielu avots brokastīm! Ja vēlies, pievieno 1 vai vairākas maizes šķēles, lai brokastīs uzņemtu arī ogļhidrātus.


Savukārt tagad pavasarī un vasarā, ar zaļumu un dārzeņu iekļaušanu uzturā problēmām vajadzētu būt vismazāk! Droši ēdam, cik vien iet iekšā svaigā vai termiski apstrādātā veidā!

(P.S. ja nav gastroendroloģisku saslimšanu un jāievēro kādi ierobežojumi)


Vītinātas gaļas šķēle būs gan olbaltumvielas, gan tauku avots. Sēkliņas un avokado savukārt būs tā saucamie "veselīgie" tauki, kas mums arī nepieciešami. Tomēr tauki ir tauki un ar visiem taukiem, pieejam lietām mēreni.


Lai Tev labi garšo un ceru, ka Gundas brokastis Tevi iedvesmoja!





Recent Posts

See All
bottom of page